De verkoop van elektrische voertuigen is de laatste jaren snel toegenomen, en er zijn veel verschillende modellen op de markt. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste elektrische auto voor jou, hebben we de top 10 populairste elektrische auto’s van dit moment op een rijtje gezet.

1. Tesla Model 3: De Tesla Model 3 is een van de populairste elektrische auto’s van dit moment. Het is een middelgrote sedan die een bereik van meer dan 400 km heeft en een topsnelheid van 250km/u. Het is ook een van de meest geavanceerde auto’s op de markt.

2. Nissan Leaf: De Nissan Leaf is een compacte elektrische auto die een bereik van meer dan 300 km heeft. Het voertuig is voorzien van een modern infotainmentsysteem en een goede acceleratie.

3. BMW i3: De BMW i3 is een van de meest luxueuze elektrische auto’s. Het voertuig heeft een bereik van meer dan 200 km en een topsnelheid van 140 km/u. Het heeft ook een uitgebreid infotainmentsysteem en een goed geïsoleerde cabine.

4. Volkswagen e-Golf: De Volkswagen e-Golf is een compacte elektrische auto die een bereik van meer dan 250 km heeft. Het voertuig heeft ook een goede acceleratie en een modern infotainmentsysteem.

5. Hyundai Kona Electric: De Hyundai Kona Electric is een van de populairste elektrische SUV’s. Het voertuig heeft een bereik van meer dan 400 km en een topsnelheid van 155 km/u. Daarnaast is het voertuig uitgerust met een uitgebreid infotainmentsysteem.

6. Renault Zoe: De Renault Zoe is een compacte elektrische auto met een bereik van meer dan 200 km. Het voertuig is voorzien van een modern infotainmentsysteem en een goede acceleratie.

7. Audi e-tron: De Audi e-tron is een van de meest luxueuze elektrische auto’s. Het voertuig heeft een bereik van meer dan 400 km en een topsnelheid van 225 km/u. Daarnaast is het voertuig uitgerust met een uitgebreid infotainmentsysteem.

8. Kia Soul EV: De Kia Soul EV is een populaire elektrische SUV. Het voertuig heeft een bereik van meer dan 250 km en een topsnelheid van 150 km/u. Het heeft ook een goede acceleratie en een modern infotainmentsysteem.

9. Jaguar I-Pace: De Jaguar I-Pace is een luxe ele